Ευκ. Τσακαλώτος: Έγινε μια εισαγωγική συζήτηση

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των θεσμών, και όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος «έγινε μια εισαγωγική συζήτηση, βάλαμε το χρονοδιάγραμμα της πρώτης εβδομάδας, έως την άλλη Δευτέρα, και τον οδικό χάρτη έως το Eurogroup της 22 Απριλίου».

Σύμφωνα επίσης με τον υπουργό Οικονομικών, στη συνάντηση δεν συζητήθηκε καθόλου το θέμα Wikileaks. Ερωτηθείς εάν υπάρχει προβληματισμός για το γεγονός ότι η ευρωπαϊκή πλευρά επισήμως ή ανεπισήμως συντάχτηκε με το ΔΝΤ απάντησε «κανένα σχόλιο».

Στη συνάντηση παρών ήταν και αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης.

Συγκέτρωση της ΑΔΕΔΥ με σύνθημα «Να φύγει το ΔΝΤ από την Ελλάδα», έξω από Χίλτον

Σε κλοιό διαδηλωτών ήταν το Χίλτον, όπου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των εκπροσώπων των θεσμών με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Τη συγκέντρωση, με κεντρικό σύνθημα να φύγει το ΔΝΤ από την Ελλάδα, διοργάνωσε ΑΔΕΔΥ, ενώ συμμετείχαν η ΛΑΕ, το ΕΠΑΜ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυξημένα με δεκάδες κλούβες να έχουν στηθεί μπροστά από το ξενοδοχείο, στη Βασιλίσσης Σοφίας, και διμοιρίες των ΜΑΤ οι οποίες αποτρέπουν τους διαδηλωτές να πλησιάσουν το ξενοδοχείο. Η κυκλοφορία στη Βασιλίσσης Σοφίας διεξάγεται στο ρεύμα προς Κηφισίας με προβλήματα καθώς η μια λωρίδα είναι κλειστή.

Διάβασε επίσης

Επανένταξη διαπραγματεύσεων σε καθεστώς καχυποψίας


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου