Κωνσταντοπούλου: Προδομένος και εξαπατημένος ο λαός από ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ

Με αφορμή τα δύο χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξέφρασε τη λύπη και τον θυμό της για την εξέλιξη των συγκυβερνούντων κομμάτων που εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό. Όπως τονίζει, αντιστάθηκε με όλες της τις δυνάμεις και θα συνεχίζει να αντιστέκεται μαζί με τον λαό, προκειμένου «να γίνουν οι Ελπίδες μας πραγματικότητα».
Όπως αναφέρει η Ζ. Κωνσταντοπούλου, στις 25 Ιανουαρίου του 2015 ο ελληνικός λαός με την ψήφο του έδωσε εντολή να τελειώσει ο φόβος και η αδικία, ενώ για τους περισσότερους Ευρωπαίους ξημέρωνε η ελπίδα της αντίστασης. «Πριν δύο χρόνια πήρα μια εντολή. Τη δική σας εντολή. Πριν δύο χρόνια ξημέρωσε για τους περισσότερους Έλληνες η Ελπίδα για Δημοκρατία, Ελευθερία, Δικαιοσύνη. Η ελπίδα για το τέλος του φόβου, της αδικίας, της διαφθοράς, της καταστολής. Χωρίς μνημόνια και επιβολή. Η Ελπίδα για Αξιοπρέπεια. Πριν 2 χρόνια ξημέρωσε για τους περισσότερους Ευρωπαίους η Ελπίδα της δικής μας Αντίστασης».

Υποστηρίζει ότι πριν δύο χρόνια οι ορίζοντες ήταν ανοιχτοί και τα πνευμόνια των πολιτών γέμιζαν αισιοδοξία, αλλά η κυβέρνηση δεν φάνηκε αντάξια των προσδοκιών και πρόδωσε τόσο την ίδια, όσο και τους πολίτες που την εμπιστεύτηκαν, αλλά η ίδια δεν παραιτήθηκε από την εντολή που της δόθηκε.

«Πριν δύο χρόνια, ο αέρας γέμιζε τα πνευμόνια σου αισιοδοξία για το μέλλον που αγγίζαμε: δρόμοι ανοιχτοί, χωρίς κάγκελα και κλούβες. Πόρτες ανοιχτές στους πολίτες, στους νέους. Ορίζοντες ανοιχτοί και όλα ήταν δυνατά μέσα από τη δική μας πράξη και αντίσταση. Λυπάμαι και θυμώνω, γιατί εξαπατήθηκα μαζί με όλους εσάς. Αντιστάθηκα με όλες μου τις δυνάμεις χωρίς να παραιτηθώ ποτέ».

Τέλος, υπογραμμίζει πως θα συνεχίσει να αντιστέκεται με όλες τις δυνάμεις, μαζί με τον λαό, προκειμένου να αναπνεύσουμε πραγματικά ελεύθεροι. Συνεχίζω και θα συνεχίσω να αντιστέκομαι με όλες μου τις δυνάμεις από την πρώτη γραμμή, μαζί με όλους σας, για να γίνουν οι Ελπίδες μας πραγματικότητα. Για να αναπνεύσουμε επιτέλους ελεύθεροι. Και να είναι στ’ αλήθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου