Το βλέμμα στο ΕΣΡ για τις προδικαστικές προσφυγές των καναλαρχών

Με αγωνία για την πορεία των προσφυγών των καναλιών ΣΚΑΪ, ΑΝΤΕΝΝΑ, Star και Alpha κατά της προδικαστικής διαδικασίας αναμένεται η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης την Τρίτη. Επιμένει κατά της διαδικασίας και η ΕΙΤΗΣΕΕ.
Σημειώνεται πως τα τηλεοπτικά κανάλια επιμένουν να θέτουν εμπόδια στη διαδικασία της αδειοδότησης, κάνοντας λόγο για συνταγματικά εμπόδια, παρότι υποστηρίζουν πως «θέλουν να συνεισφέρουν δημιουργικά στην αδειοδότηση».

Εκτός των προσφυγών στην προδικαστική διαδικασία, υπογραμμίζεται πως την περασμένη εβδομάδα επανήλθε η Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ), υποστηρίζοντας πως υπάρχει περιθώριο για περισσότερες άδειες, ενώ μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα, εξέφραζε τις έντονες αντιθέσεις της για τα μέχρι στιγμής περιγραφόμενα κριτήρια συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Αναλυτικά, μεταξύ άλλων, αναμένεται να λάβουν χώρα οι:

Ακρόαση της εταιρείας ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, σχετικά με την με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΣΡ 5969/07.12.2017 – Προδικαστική Προσφυγή κατά της Προκήρυξης ΕΣΡ 1/2017.
Ακρόαση της εταιρείας ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ σχετικά με την με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΣΡ 5968/07.12.2017 – Προδικαστική Προσφυγή κατά της Προκήρυξης ΕΣΡ 1/2017.
Ακρόαση της εταιρείας ANTENNA TV ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ σχετικά με την με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΣΡ 5974/07.12.2017 – Προδικαστική Προσφυγή κατά της Προκήρυξης ΕΣΡ 1/2017.
Ακρόαση της εταιρείας ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ σχετικά με την με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΣΡ 5972/07.12.2017 -Προδικαστική Προσφυγή κατά της Προκήρυξης ΕΣΡ 1/2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου