Ανεστάλη η ποινή φυλάκισης της καθαρίστριας

Το Πενταμελές Εφετείο Λάρισας αποφάσισε να αναστείλει την ποινή 10ετούς κάθειρξης που έχει επιβληθεί στην καθαρίστρια από τον Βόλο, η οποία κατηγορείται πως καταχράστηκε χρήματα του Δημοσίου, καθώς είχε πλαστογραφήσει το απολυτήριο της έκτης δημοτικού για να βρει δουλειά. Η καθαρίστρια αποφυλακίζεται, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή της στον Άρειο Πάγο

Προ ημερών η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, ζήτησε να διαβιβαστεί σε εκείνη η απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου προκειμένου να τη μελετήσει για να κινηθούν οι διαδικασίες της αναίρεσης, ενώ και οι συνήγοροι της γυναίκας κατέθεσαν αίτηση αναίρεσης.

Η ίδια είχε δηλώσει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος» της Μαγνησίας, ότι ήθελε απλά να βρει έναν τρόπο να μεγαλώσει τα παιδιά της, καθώς βρισκόταν σε δύσκολη θέση. «Ήθελα να μεγαλώσω τα παιδιά μου, από ορφανοτροφείο ήμουνα, γονείς δεν είχα και ήθελα να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Δεν το έκανα για να κάνω πλούτη, ήθελα απλώς μια δουλειά. Και τα κατάφερα μεγάλωσα δύο παιδιά και είμαι περήφανη γι΄ αυτό. Και τώρα αυτά πληρώνουν εμένα, που μπήκα φυλακή».



Ευχαριστεί για την αλληλεγγύη και συνεχίζει τη φοίτησή της στο γυμνάσιο η καθαρίστρια από τον Βόλο



«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, ευτυχισμένη και νιώθω δικαιωμένη», δήλωσε η 53χρονη λίγη ώρα μετά την αποφυλάκισή της στην τηλεόραση του Ant1, ενώ στη συνέχεια έσπευσε να ευχαριστήσει τα μέσα ενημέρωσης αλλά και τον κόσμο που την υποστήριξε στην περιπέτειά της αυτή με την ελληνική δικαιοσύνη.

«Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω εσάς τους δημοσιογράφους που βγάλατε την ιστορία μου προς τα έξω και το έμαθε ο κόσμος. Και ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλο τον κόσμο, τον καθένα ξεχωριστά, που με στήριξε, ηθικά και ψυχολογικά, που με συγχώρησε για το αδίκημα που έκανα και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου» ανέφερε η γυναίκα, ενώ συμπλήρωσε πως «έχω μετανιώσει γι’ αυτό που έκανα, αλλά δεν μετάνιωσα που έκανα δυο σωστά παιδιά».

«Τώρα θα πάω σπίτι μου, να ξεκουραστώ, στην οικογένειά μου, και μετά θα κοιτάξω να δω τι θα γίνει. Θα συνεχίσω το γυμνάσιο, που ξεκίνησα μέσα, γιατί το έβγαλα το δημοτικό πριν μπω φυλακή, έβγαλα την έκτη. Θα συνεχίσω έξω το γυμνάσιο και θα ψάξω και για δουλειά» απάντησε σε ερώτηση για τα επόμενα βήματά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου