Στοχοποίηση και «διαστρέβλωση πραγματικότητας» καταγγέλλει το πρόσωπο που έδειξε ο Γεωργιάδης ως προστατευόμενο μάρτυρα

Το γάντι των επανειλημμένων προκλήσεων σε βάρος του από τον Άδωνι Γεωργιάδη, σήκωσε ο Φιλίστωρας Δεστεμπασίδης, τον οποίο ο υπουργός «έδειξε» την Τετάρτη ως έναν από τους «προστατευόμενους μάρτυρες». «Είναι προφανές ότι βρίσκεται σε πανικό» απαντά το πρώην στέλεχος της Novartis, που καταγγέλλει παράλληλα τον κανιβαλισμό του από πλήθος ΜΜΕ.
Υπενθυμίζεται πως ο Άδωνις Γεωργιάδης, από την Τρίτη έχει επιδοθεί σε μία άνευ προηγουμένου επιχείρηση στοχοποίησης και διαπόμπευσης συγκεκριμένου προσώπου, το οποίο ανοικτά κατονομάζει ως προστατευόμενο μάρτυρα, καλώντας μάλιστα την προανακριτική επιτροπή να τον καλέσει για συμπληρωματική κατάθεση.

Το βράδυ της Τετάρτης, το πρώην στέλεχος της φαρμακευτικής, Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης, απάντησε στις δηλώσεις του Αδ. Γεωργιάδη, καταγγέλλοντας στοχοποίησή του, απαντώντας πως ο υπουργός βρίσκεται σε πανικό, καθώς και πως «παραληρεί και επιχειρεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα».

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του Φ. Δεστεμπασίδη:

Τις τελευταίες ημέρες ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις-Σπυρίδων Γεωργιάδης με στοχοποιεί κατ’ επανάληψιν στις δημόσιες εμφανίσεις του.

Είναι προφανές ότι βρίσκεται σε πανικό. Όλοι αντιλαμβανόμαστε τους λόγους. Κατέχοντας πολιτική και Κυβερνητική εξουσία παραληρεί και επιχειρεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα.

Είμαι αποφασισμένος να αντιμετωπίσω τις χυδαιότητες μέχρι τέλους, χωρίς φόβο αλλά με πάθος για την αλήθεια.

Για όλα τα ΜΜΕ που συμμετέχουν στον «κανιβαλισμό» μου, το μόνο που έχω να πω ότι είναι άξιος ο μισθός σας…

Φιλίστωρ Χ. Δεστεμπασίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου